Piterfreide12
sw85123uaox9h@bwmyga.com
Hledám kvalitu na první cyklus (12 อ่าน)
30 พ.ค. 2569 18:38
Ahoj vsichni, je mi 28 let a trenuji uz 4 roky. Ted chci poprve zkusit neco silnejsiho na poradny narust svalu a sily. Nejvice me zajima Testosteron Enanthate, protoze jsem slysel, ze je to zaklad a dlouho pusobi. Nemam ale vubec zadne zkusenosti s injekcemi ani s cykly. Bojim se spatneho vyberu, nezadoucich ucinku a chci vedet, jak to spravne pouzivat. Ma nekdo realnou zkusenost s dobrym Testosteron Enanthate? Budu vdecny za rady od zacatecniku i pokrocilych. Diky!
5.253.205.60
Piterfreide12
ผู้เยี่ยมชม
sw85123uaox9h@bwmyga.com
Jonas Williams
wec123ay27384@bdnets.com
30 พ.ค. 2569 18:39 #1
Ahoj, presne takhle jsem zacin al ja pred dvema lety. Chtel jsem poradnou silu a hmotu bez zbytecnych komplikaci. Testosteron Enanthate je skvela volba dlouhy ester, stabilni hladina v krvi, vyborny narust svalu, sily a zlepseni regenerace. Ja jsem na prvnim cyklu nabral 8 kg kvalitni hmoty za 12 tydnu, sila sla nahoru o desitky kilo na velkych cvicich a nalada byla skvela. Zadne velke vedlejsi ucinky pri spravne PCT a kontrole. Injekce 1 2x tydne staci. Pokud hledas spolehlivy produkt tady v Cesku, doporucuji se podivat na testosteron enanthatu v Ceske – maji tam dobre ceny a rychle doruceni. Kvalita byla perfektni, olej cisty, zadne bolesti po vpichu. Pro me to byl super vstup do silnejsich latek. Pokud budes dodrzovat trenink a jidlo, budes nadseny
5.253.205.60
Jonas Williams
ผู้เยี่ยมชม
wec123ay27384@bdnets.com